Denenmiş yemek, tatlı,kurabiye,kek ve dondurma tarifleri,çocuklar için tarifler ve daha fazlası
15 Kasım 2015 Pazar
ISPANAK KÖKÜ
ISPANAK KÖKÜ
Bizim Ege mutfağında otlar, kökler bolca pişer.Bu da onlardan biri .Tarife bile gerek yok aslında...
Ispanak yemeği yaptığımda bu faydalı sebzenin saplarını bile atmak istemem, çoğu zaman bu basit ama lezzetli ve besleyici salatayı yaparım.
Malzemeler:
Ispanak kökleri
Zeytinyağı
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Ispanağı yıkayın, uç kısımlarını kesin ve 3-5 dakika kadar sıcak suda haşlayın.Zeytinyağına tuz ve dilerseniz biraz karabiber ekleyip karıştırın ve ıspanak köklerinin üzerine döküp servis yapın.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder